Всичко за зодиите

Грижа за кожата според зодията

Овен – шипковото масло е перфектно за кожата на вашето лице

17.08.2016г. / 16 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът е огнен знак, а родените под тази зодия имат приключенски дух. От друга страна са нетърпеливи и понякога бягат от рутинните грижи за кожата. Тъй като кожата им е склонна да губи своите влага и еластичност е добре да я подхранват по-често с масло от кокос, зехтин и масло от гроздови семки.

Козирог

Родените под знака на тази зодия са амбициозни. Но стремежът да постигнат целите си им създава напрежение, което влияе зле на състоянието на кожата им. Добре е да предприемат ароматерапия за намаляване на стреса, която да включва аромати на лимон, сандалово дърво и розмарин. В грижата за кожата нека включат масло от нар, арган и шипки.

Водолей

Ако сте представител на зодия Водолей, то ви е сте спонтанни и със свободен дух. Климатичните условия влияят изключително много на състоянието на кожата ви. Добрата хидратация е важна за всеки сезон в годината. Ето защо по-често я подхранвайте с масло от нероли, арган, роза, жожоба и макадамия.

Риби

Рибите са мечтатели, непокорни и понякога реагират остро на настроенията на другите. Обичат спорта и приключенията, но това означава, че кожата им се нуждае от деликатна грижа. Такава може да им осигури козметиката съдържаща масла от бергамот, жожоба, сладък бадем.

Коментирай