Всичко за зодиите

Как мастурбират различните зодиакални знаци?

Близнаците както винаги са нестандартни

21.10.2015г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Кога за последен път останахте насаме със себе си, своето тяло и сексуалност? Ако не може да се сетите, то е защото може би, вие сте едни от малкото в зодиака, които не усещат необходимостта да мастурбират.

Скорпион

Родените под знака на зодия Скорпион са едни от най-страстните в зодиака. За тях е важно да си осигурят приглушена музика, хубави аромати, афродизиаци и разбира се секс играчки, с които забавлението им да е завършено. Но също така обичат да гледат порно, за да запалят пламъка на страстта.


Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са авантюристи и експериментатори. Ето защо са готови на нестандартни неща, дори когато става въпрос за самозадоволяването.

Козирог

Козирозите обичат извратеното в секса и тези си желания пренасят и по време на мастурбация. Понякога могат да стигнат до наранявания, само защото са използвали неподходящи предмети за секс играчки.

Свързани статии

Водолей

Едва ли ще се изненадате, но родените под знака на Водолей обичат да мастурбират най-често под душа. Насочвайки водната струя на подвижния душ към гениталиите си, те могат да прекарат дълго време, докато вие си мислите, че си „взимат душ“.

Риби

Най-големите мечтатели в зодиака държат, когато остават насаме със своята сексуалност, около тях да има повече романтика. Никога не бързат да достигнат до кулминацията и същевременно могат да имат една разнообразна колекция от секс играчки.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 8 години )
И аз и мъжа ми сме Лъв, ама не е боленено изобщо, а него тряба да го питам ..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
валентин ( преди 8 години )
ми аз съм овен и съм мн съгласен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар