Всичко за зодиите

Кои са зодиите с най-труден характер

Близнаците са изключително разсеяни

01.11.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В зодиака има 12 знака и всеки един от тях има своите специфики. В следващите редове ще прочетете за 5 зодиакални знака, които обичат да са в центъра на вниманието и да са приемани като значими. Също така те са определяни и като представителите с най-сложен характер. Вижте защо.

Овен

Родените под знака на зодия Овен са грижливи и обичат да помагат, но характерно за тях е, че разпиляват напосоки енергията, която имат. Съжителството с представител на тази зодия може да бъде изпълнено с неочаквани обрати.

Една от характерните черти на зодията е емоционалността, която често влияе на поведението и изборите им. Ако имате любим до себе си, представител на зодия Овен, бъдете готови за остри думи и прибързани решения.

Водолей

Една колкото положителна, толкова и отрицателна черта на Водолеите е изключително високото самочувствие. В ситуации на конфликт е малко вероятно да признаят своите грешки и да поискат извинения за тях, защото искат да бъдат приемани като специални.

От друга страна, когато им доскучае в спалнята са склонни много бързо да си намерят ново забавление. И като финал на техния труден характер, Водолеите обичат да контролират всичко и всички около себе си.

Близнаци

Близнаците са познати като едни от най-неспокойните и емоционални представители на зодиака. В критични моменти могат да бъдат жестоки, да избягат от отговорност и малко партньори биха издържали във връзка с тях.

Също така родените под знака на тази зодия често са разсеяни, неорганизирани, непостоянни. В емоционален план са толкова променливи, че трудно балансират и обикновено положителните или отрицателни емоции ги водят.

Свързани статии

Козирог

Представителите на тази зодия са по-упорити и от Телците и Овните. Дори и когато не са прави или правят глупави неща, никога не биха отстъпили и ще се защитават до последно. Козирогът винаги приема, че е прав.

На моменти е егоистичен, меланхоличен и ако търсите романтика, не я чакайте от него. Твърдият характер на нежните представителки на зодията в повечето случай отблъсква мъжете.

Скорпион

Скорпионът обича да е водещ не само в секса, но и във взаимоотношенията с половинката си извън спалнята. Винаги той определя какво и как да се случи. Не приема отказ, а ако не стане неговото, човекът от другата страна ще си понесе последствията. Родените под знака на тази зодия обичат да бъдат в центъра на вниманието и да ги приемат като значими.

Снимка: istock

Коментирай