Всичко за зодиите

Любовното мото на всяка зодия

Какво е любовта за различните зодии?

12.11.2015г. / 16 21ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Какво е любовта за различните зодии? Всяка зодия си има характерни разбирания за това какво означава да си лудо влюбен. Ще ги очертаем, а това дали са верни оставяме на вас да прецените.

Ето как представителите на различните зодии разбират понятието „любов“!

Овен – „Любовта е като горски пожар“

Овните не се страхуват да бъдат приключенски настроени, смели и експериментиращи. Те буквално горят в любовта, когато някой достоен я спечели. Овните са ненаситни, когато става дума за любов. Те са страстни любовници, които са способни да възпламенят дори най-вялия партньор.

Телец – „Любовта е тест“

Телците могат да обичат силно, но само когато половинката им премине поредица от тестове за вярност, любов, отдаденост, отзивчивост и какво ли още не. Те са егоисти в това отношение и за да дадат любовта си, другият трябва да оправдае очакванията. Това е така, защото повечето телци се страхуват от любовната мъка и са склонни да погребват чувствата си дълбоко в себе си.

Близнаци – „Любовта е мистерия“

Близнаците обожават спонтанността, неочаквания край, общителността, гъвкавостта. Те търсят разнообразието в любовта. Затова е и трудно да се задържат в дълготрайна връзка. Приключенията са тяхна страст. Ако няма вълнение и изненада, те губят интерес.

Рак – „Любовта е успокояваща“

Раците търсят спокойствие, сигурност и топлота на семейното огнище. Те са домошари и търсят непрекъснат контакт със своите роднини. Раците се ръководят предимно от емоциите си и затова за тях е важно да бъдат обгърнати от топлота и обич. За тях любовта трябва да успокоява и да балансира, а не да кипи от страст и да възпламенява.

Коментирай