Всичко за зодиите

Кой е най-добрият месец за всеки от зодиака?

За Близнаците изненадващо най-благоприятният момент от годината е средата на зимата

04.12.2015г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки от нас има свой любим период и месец от годината, в който се чувства зареден с енергия, вдъхновение или смята, че му носи някаква положителна промяна. Според астролозите всеки зодиакален знак има своя силен месец в годината, в който всеки може да направи важни промени или да постави началото на нещо ново. Вижте кой е вашият щастлив месец според зодията ви.

Овен

За родените под знака на зодия Овен най-благоприятното време от годината е краят на есента. През ноември най-успешно може да изпълните важни задачи или да вземете важни решения във връзка с въпроси, които касаят настоящето и бъдещето ви. Това е и отлично време да сложите край и да поставите начало на нещо ново.

Телец

Вашият перфектен месец е април. Това е време за обновяване, което има и положително въздействие върху емоциите ви. Комуникацията с хората около вас е хармонична, а в личните взаимоотношения нещата се развиват положително. По това време на годината вие несъмнено ще бъдете успешни във всичките си начинания.

Снимка: istock

Близнаци

За родените през пролетта и лятото Близнаци изненадващо най-благоприятният момент от годината е средата на зимата. Този мразовит сезон може да ви донесе само позитиви. Януари е най-подходящ момент да премахнете различията, колебанията и да бъдете по-уверени. Тогава може да сбъднете и най-съкровените си желания.

Рак

Ако сте родени под знака на зодия Рак, месец октомври е най-успешният за решаването на важни въпроси. По това време, вие ще имате ясното съзнание за това какво искате да подобрите в живота си. Започването на любовна връзка през октомври ще ви донесе много радости и добри перспективи. Може да постигнете успехи и в професионалната сфера.

Коментирай