Всичко за зодиите

Коледен маникюр според зодиакалния знак

С брокати, камъни и златни акценти

03.12.2015г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Наближаващите празници ни вдъхновяват да добавим повече от тяхната магия не само в облеклото, но и в маникюра. Акцентите при зимния маникюр са звездички, елхички, много цветни камъни, както и всички останали елементи в духа на Коледа. Днес споделяме няколко красиви идеи за маникюр според зодиакалния знак.

Овен

Скъпи дами, класическият френски маникюр не отива на никой друг така, както на вас. Добавете към него и разкоша на снежинките, които плавно се сливат с цветовете.

Телец

За нежните представителки на тази зодия е важно винаги да се отличават със стил. Тъй като държат много на блясъка и лукса е добре да заложат на смели контрастни комбинации като тази. Така ще се отличават от всички останали.

Близнаци

Точки, червено и зелено. Една комбинация с класическите коледни цветове. Не забравяйте за типичните за празника флорални мотиви, както и за фините букви, които напомнят за поезия.

Рак

Дамите родени под знака на зодия Рак ще блеснат, ако пресъздадат върху ноктите си една необикновена зимна приказка. Маникюр, в който са вплетени всички зимни елементи.

Лъв

Лъвиците винаги искат да бъдат под светлините на прожекторите. Ето защо се нуждаят от още повече блясък в маникюра си.

Дева

Дамите от зодия Дева обичат класическото, но и красивото. Затова им предлагаме един перфектен маникюр с малки закачливи панделки, който следва класическата линия, но същевременно впечатлява.

Коментирай