Всичко за зодиите

Как страдат различните зодии

За емоционалните Близнаци мъката понякога може да бъде разрушителна

15.01.2016г. / 14 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Лъв – За Лъвовете е трудно да приемат, че са изпитали поражение. Когато страдат, биха могли да достигнат дори до нервен срив. Нуждаят се от много внимание, ласки, повдигане на самочувствието, защото иначе са готови да се превърнат в мъченици.

Дева – Девите страдат мълчаливо. Ако страданието им е провокирано от конфликт с близък, колега, партньор, може със седмици да не проговорят на човека. Към околните започват да стават заядливи, завистливи и са пълна противоположност на това, което са в действителност.

Снимка: istock

Везни – Представителите на зодия Везни сякаш са най-балансирани в страданията си. Изпитват чести промени в настроението, предпочитат да се изолират и въпреки усещането за безнадеждност, се опитват да подредят живота си и да бъдат поне малко щастливи.

Скорпион – Най-страстните в зодиака са истинска стихия в страданието си. Те са склонни към насилие, предпочитат да се изолират, а параноята е част от всичко това. За Скорпиона страданието е кратко, но за сметка на това много силно. Бързо успяват да надигнат глава, а след това са готови и да си върнат за страданието.

Коментирай