Всичко за зодиите

Някои истини за зодиите

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает с работа

18.02.2016г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки зодиакален знак има своите силни и слаби страни, положителни качества и лица, които не бихме искали да видим. Днес споделяме няколко истини за зодиите, които е добре да знаете.

Овен

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает. Не се вълнува от флиртове и влюбвания, а се съсредоточава в работата си.

Овенът няма да е с вас, ако не предизвиквате интереса му. Той няма да стои и да се преструва, че изпитва нещо, когато всъщност сте му безразлични.

Овенът е отмъстител. Ако го нараните, ще ви прости, но ще се постарае да изпитате същата болка, каквато сте му причинили.

Овенът обича да живее така, сякаш единственото нещо, което има значение, е любовта.

Телец

Телецът не се влюбва лесно. Може да харесва някого силно, но рядко е способен да обича истински. Когато се влюби, това прераства в несравнима с друго любов.

Внимавайте с критиките, които отправяте към Телеца. Той е толкова чувствителен, че всяко неодобрение би могло да го накара да изгуби ентусиазъм да направи каквото и да било.

Телецът вярва, че независимо колко пъти се провали, винаги ще се изправи и ще бъде по-силен от всякога. Нищо не може да пречупи представителите на тази зодия.

Родените под знака на зодията изповядват теорията „Яж, моли се и обичай.“ Те живеят, за да се наслаждават на храната, духовни са по свой собствен начин и таят повече любов в себе си от всички останали.

Снимка: istock

Близнаци

Родените под знака на зодията са емоционални по природа, но успяват да се справят с непреодолими контрасти. Имат резки върхове и спадове в настроението и са безпомощни в опитите да се контролират.

Когато Близнаците са съсредоточени, нищо не може да застане на пътя им. Ситуацията ще бъде вашият ум срещу техните два и шансът определено не е на ваша страна.

Близнаците се дразнят от липсата на комуникация. Стават сприхави, ако разчитате на тях винаги да поддържат разговора.

Когато обичат, те го правят с всяка клетка на тялото си.

Не задушавайте Близнаците. Дайте им доверието си и достатъчно пространство и те ще останат при вас.

Рак

Когато представител на зодията се привърже към някого, много му е трудно да го пусне. За разлика от другите, той винаги ще се грижи за вас и ще ви бъде опора.

Когато е във връзка, Ракът е изключително верен. За него е трудно да си представи и да си обясни защо хората изневеряват.

Той обмисля внимателно с кого си струва да излиза. Не си губи времето с всеки. Като любовници, родените под този зодиакален знак са много отдадени, но имат нужда да се чувстват сигурни и окуражавани.

Ракът е много спокоен, резервиран и въздържан, докато човекът, когото харесва, не го нарани по един или друг начин. Вбесеният Рак има най-острият език и не се съобразява какви последствия оставят думите му.

Коментирай