Всичко за зодиите

Някои истини за зодиите

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает с работа

18.02.2016г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Родените под знака на зодията са несравними в приятелството и войни в любовта.

Лъвът бързо решава дали харесва някого или не. Ако не ви харесва, няма нищо, което може да направите, за да промените отношението му.

Неговото мото е: „Ако нещо ми носи щастие, ще му се отдам изцяло. Ако искаш ме упреквай, нямам нужда от одобрението ти.“

Лъвът премълчава много неща и никога не би наранил някого умишлено. Само когато го атакуват се превръща в агресивен и отмъстителен звяр.

Присъствието на представител на зодията винаги е забележително и несравнимо.

Дева

По време на спор Девата е 90% саркастична и 10% мила. Тя не може да понася мързеливите хора. Първото впечатление е изключително важно, ето защо се постарайте, ако искате да ви харесат.

Най-доброто качество на Девата е, че забелязва най-дребните детайли, които лесно могат да останат незабелязани от всички останали.

Родените под този зодиакален знак имат силно чувство за индивидуалност и независимост. За тях е лесно да бъдат различни, защото им е заложено в природата.

Девите повече разсъждават и по-малко изживяват.

Снимка: istock

Везни

Везните се нуждаят от партньор, с когото да имат много общи интереси, но и поне няколко различия, които да събудят техния интерес.

Те имат едно лице, което може да е очарователно и магнетично, но и друго, което не бихте искали никога да виждате. Могат да бъдат опасни и разрушаващи.

Когато се намират във връзка, Везните искат половинките им да са равнопоставени. Не обичат да бъдат командвани и подчинявани. Търсят споделена отговорност във всичко.

Родените под тази зодия сами си създават вътрешен стрес, като не отстояват позициите си, а се опитват да се харесат на другите.

Скорпион

Никога не може на 100% да отгатнете какво си мисли Скорпионът. Той ще ви даде толкова, колкото смята, че може да понесете.

По природа Скорпионът е подозрителен. За него няма значение колко пъти ще се извините. Винаги ще има едно наум и ще се съмнява. В трудни моменти той не мисли за нищо друго, а се вманиачава изцяло, докато намери изход от ситуацията, който да го удовлетвори.

Емоциите на Скорпиона са толкова силни, че всичко, което си мисли и чувства е изписано на лицето му.

Коментирай