Всичко за зодиите

Някои истини за зодиите

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает с работа

18.02.2016г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът е отличен събеседник, но и много емоционален. Когато е щастлив е в еуфория, но ядосан ли е, по-добре да не бъдете в неговото обкръжение.

Родените под знака на зодия Стрелец са най-сантименталните представители на зодиака. Те ценят всеки изживян миг и са способни да си спомнят дори най-дребните детайли от всяка своя връзка.

Внимавайте, защото е твърде лесно да се влюбите в Стрелец! Той е дълбоко мислещ философ от една страна, а от друга е забавен и ведър. С него никога няма да ви бъде скучно.

Трябва да знаете, че той винаги брани личното си пространство. Няма да ви позволи да се ровите в тайните му.

Козирог

Родените под знака на тази зодия силно харесват или силно презират. И в двата случая заявяват ясно своите позиции. Козирозите са лидери, но най-голямата им слабост са хората, които обичат.

Козирозите винаги са готови да се жертват и раздават за другите. Лесно се засягат, когато отблъснат техните добри намерения.

Гордостта им е несломима. Рядко си позволяват да покажат слабост.

Представителите на тази зодия могат да бъдат най-злите хора, които познавате, но само ако ги провокирате или ви нямат доверие. Отмъстителността им е пословична и може да се превърне в тормоз.

Снимка: istock

Водолей

Водолеите разсъждават логично, а не емоционално. Задайте им директен въпрос и ще получите честен отговор.

Водолеят никога няма да промени своята същност, за да се слее с тълпата. По-скоро би давал пример, който останалите да следват.

Родените под този зодиакален знак използват мозъка си повече от всеки друг знак в зодиака. Това оправдава неговата интелигентност, но и означава, че често преосмисля всичко по няколко пъти.

Водолеят е идеалист, когато вярва в истинската любов. Винаги търси приятел и сродна душа в половинката си. Трябва да бъдете наистина много различни, за да задържите неговото внимание, защото не се впечатлява от всеки.

Риби

Рибите могат да имат много приятели, но чувстват силна емоционална връзка само към някои от тях. Това е знакът с най-развита фантазия. Любовта на Рибите е безусловна и вечна. Те не само ще говорят и ще ви уверяват в нея, но ще ви докажат, че наистина сте всичко за тях.

Свързани статии

Рибите не са слаби. Те крият сърца от стомана. Когато става въпрос за семейство и приятели, биха направили всичко за тях.

Не понасят споровете и крясъците, но биха повишили тон, ако смятат, че това е единственият начин да защитят своите позиции.

По материали от книгата „500 истини за зодиите“.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати