Всичко за зодиите

Каква жена сте според зодията?

Жената Овен е самоуверена

08.03.2016г. / 17 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Дива, борбена, независима! Да, това е жената Стрелец. Тя притежава приключенски дух, обича да пътува, живее на ръба, лесно създава контакти и е верен приятел. На моменти е твърде спонтанна и агресивна. Притежава отворен ум, силна интуиция и атлетична фигура.

Жената Стрелец е любопитна към заобикалящия свят. Освен пътешествията тя обича да чете, да посещава интересни курсове, семинари, стреми се към успехи в кариерата. Нейната амбиция често е заразителна. Едни от негативните ѝ черти на характера са това, че тя не харесва ограниченията и на моменти не проявява разбиране към емоциите на другите.

Козирог

Тези дами искат на всяка цена да успеят. Независимо дали става въпрос за постигане на успехи в кариерата или като домакини. Те са сложна съвкупност от практичност, скромност и самодисциплина.

Могат да бъдат търпеливи, отговорни, но когато става въпрос за романтика и любов, сякаш са по-пестеливи в изразяването на чувствата и емоциите си. По природа са доста предпазливи и рядко поемат рискове. Една от най-големите им сили е, че могат да си поставят дългосрочни цели. Обичат да спорят и рядко биха признали грешките си.

Водолей

Жената Водолей е секси и много умна. Тя е непредвидима, широко скроена и уверена в себе си. На моменти може да бъде определена като студена личност, но в никакъв случай не е агресивна. В любовта търси сигурен и независим партньор, който да не ѝ отстъпва по интелект. Има сравнително малко приятели, защото старателно подбира хората, с които да бъде заобиколена.

Умее да постига успехи в кариерата, харесва иновациите и е една модерно мислеща жена. Жената Водолей рядко се замесва в интриги и клюки и определено е един от най-малко дребнавите знаци в зодиака.

Риби

Жената Риби е изключително женствена и често много атрактивна. Тайнственост, въображение, чувствителност. Това са само част от чертите, които притежава.

Винаги проявява състрадателност, готова е да се жертва за другите и често нейното настроение се базира на това в каква среда се намира и с какви хора е заобиколена.

Свързани статии

Намира своя вътрешен мир, когато е даваща. Рядко влиза в спор и го прави така, че да не нарани отсрещната страна. Жената Риби е идеалист по душа, харесва изкуството, обича да пътува и да чете. Когато е изправена пред проблеми, често предпочита да избяга от тях, вместо да се опита да ги разреши.

Коментирай