Всичко за зодиите

Каква майка сте според зодията?

Майките Телци са стабилни и обичат да се придържат към правилата

07.09.2018г. / 11 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо дали и колко вярвате на астрологията, знайте, че дори и в малка степен, зодията под която сте родени може да окаже влияние върху характера на личността. Любопитни ли сте да разберете каква майка сте според зодията? Тогава вижте следващите редове.

Овен

Майките родени под знака на зодия Овен са преди всичко независими. За тях майчинството си е майчинство и не биха игнорирали живота си извън него. Когато става въпрос за ограничаване на тяхната същност или тази на децата им, те стават безмилостни. Изключително конкурентни са и децата им често наследяват тази им черта на характера.

Известни майки зодия Овен са Рийз Уидърспун, Марая Кери, Виктория Бекъм.

Телец

Майките Телци са стабилни и обичат да се придържат към правилата. Те са склонни да изграждат и постоянно да повишават мотивацията в децата си. Техният ритъм на живот е изключително динамичен. Разтоварват се като пазаруват луксозни стоки.

Известни майки родени под знака на Телеца са Шер, Ума Търман.

Близнаци

Майките Близнаци винаги са в крак с последните технологии и сякаш имат една вечна младост на духа, която много радва децата им, а и прави общуването с тях по-лесно. Тези майки са и много любопитни за света край тях и обичат приключенията. От друга страна са склонни да имат трудности при изграждането на граници с децата им, тъй като непрекъснато променящата им се енергия може да наруши стабилността.

Знаменити майки Близнаци са Анджелина Джоли, Хайди Клум, Никол Кидман, Брук Шийлдс.

Рак

Жените Раци се раждат с вроден майчински инстинкт. За тях е напълно естествено и задължително да се грижат за другите. Изключително чувствителни са към нуждите на близките и децата си. Склонни са към резки колебания по отношения на настроенията и това понякога обърква децата им. Никога не биха допуснали някой да застраши сигурността на поколението им.

Известни майки родени под знака на зодия Рак са Жизел Бюндхен, Памела Андерсън, Еди Фалко.

Коментирай
6 rate up comment 2 rate down comment
ZZ ( преди 7 години )
Некви други майки освен американки не познавате ли, бе?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време