Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 4-10 юли 2016

Много любов и романтика

04.07.2016г. / 17 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещаме юли с ухание на лято, но и на любов. Първата седмица на месеца започва благоприятно по отношение на любовта. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от обвързаните представители на зодията ще вземат важно решение, свързано със закупуването на нов дом. Възможно е ако вече живеете заедно, просто да решите да направите някои козметични промени в дома. Всичко ще върви по план и без излишен стрес, тъй като юли започва с хармония за вас.

Телец

През първата седмица на юли ще ви бъде лесно да вземете общи решения с партньора. Двамата гледате в една посока, в едни ценности, когато става въпрос за общото ви благополучие. Не забравяйте, че винаги им а ситуации, в които е добре да правите компромиси.

Снимка: istock

Близнаци

Трансформираща седмица в любовен план за обвързаните Близнаци. Ако през последните дни сте имали някакви разногласия, това ще се промени. Има положителна вибрация около вас. Ще започнете да откривате нови и все положителни черти в другия и това ще ви сближи още повече. Отдайте се на повече романтични моменти.

Рак

Любовта е във въздуха тази седмица! Ако сте самотни, направете приоритет любовния си живот. Пред вас има възможност да се запознаете с някоя загадъчна личност, която ще ви накара да се чувствате още по-привлекателни. В случай, че сте обвързани, предстои една вълнуваща в сексуално отношение седмица.

Коментирай