Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 11-17 юли 2016

Успехи за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица, отново поглеждаме към звездната карта. Близнаците е добре да се пазят от конфликти, а Лъвовете ще се радват на успехи в работата. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

На дневен ред ще излязат личните и по-точно любовните отношения. Ще успеете да изгладите старо недоразумение или да освободите любимия човек от собствените му съмнения. Приемете го като голям успех. Ще се разтоварите емоционално. Избягвайте спонтанните разходи, финансовото ви състояние е нестабилно.

Телец

Вероятно ще получите някакви допълнителни приходи. Не бързайте да ги „намествате“ в скъпи покупки, инвестиции или борсови операции. Засега е желателно да заделите запаси. Съвсем скоро ще се наложи да преразпределяте финансите си във връзка с непредвидено събитие.

Близнаци

Почти ежедневно ще ви застигат купища новини, свързани с близки, роднини или стари приятели. Част от тях ще предизвикат спонтанни вълнения, чувство на съжаление, безпомощност, съчувствие. Постарайте се да запазите обичайния си ритъм на работа и да подхождате към задачите отговорно. Не са изключени разправии между колегите, които да ви развалят настроението.

Рак

Ще се случват разни промени, при това доста динамично. Не става дума за нещо сериозно и необратимо, но е много вероятно първоначално да ви е трудно да осъзнаете какъв ще е резултатът и как е най-правилно да реагирате. Споделете съмненията с близките и се вслушайте в препоръките им.

Коментирай