Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 18-24 юли 2016

Хубава любовна седмица за Лъвовете

18.07.2016г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовен план звездната карта показва, че ни очаква една спокойна седмица. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще преоткрият половинката си. Други ще срещнат нови възможности. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Романтиката ще заеме своя връх през тази седмица. Възможно е вълненията ви да бъдат много силни, особено ако скоро някой е развълнувал сърцето ви. Въпреки че първоначално във вас желанието за секс и интимност ще бъдат водещи, може би е добра идея да опознаете първо тази личност. И двете страни има с какво да се впечатлите, затова не бързайте със секса.

Телец

За тези обвързани представители на зодията, които мечтаят за нов дом, тази седмица мечтите им може и да се сбъднат. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно успешна инвестиция. Всичко ще се случва с лекота.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица тривиалните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Ако е необходимо да се правят някакви компромиси, то те ще са и от двете страни, но ще се случат след смислен диалог.

Рак

Пълнолунието през тази седмица е във вашия сектор на партньорствата и ще ви остави емоционално отворени за всички аспекти, свързани с взаимоотношенията. Ще бъдете по-дълбоко осъзнати по отношение на отговорностите към половинката и връзката си.

Балансирането на задълженията, освен останалите ви приоритети, няма да бъде лесно. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които трябва да направите във връзката.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати