Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8-14 август 2016

Облачно в сектора на любовта

08.08.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на август няма да бъде особено слънчева в сектора на любовта. Изпитания очакват представителите на различните зодиакални знаци. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от представителите на зодията, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате всеки флирт. От друга страна трябва да внимавате за коректността на отсрещната страна спрямо вас. Той или тя може да се опита да скрие важна информация от вас или някой заемащ ръководен пост да научи за вашата афера. Помислете дали рискът си заслужава.

Телец

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви. От друга страна, ако през тези дни планирате да се срещнете с някой специален за вас човек, не отказвайте, защото ви предстоят хубави моменти.

Снимка: istock

Близнаци

Звездите ви дават добри възможности за романтика. Ако се намирате в сериозна връзка, вие и партньорът ви може да се почувствате натоварени от задълженията около връзката ви, както и тези в служебен план и това да окаже влияние върху нагласите един към друг. Бъдете търпеливи и не позволявайте на негативните емоции да нарушат романтиката ви.

Рак

Ако имате половинка до себе си, звездите показват, че тази седмица ще бъдете повече от подозрителни към любимия човек. Има нещо, което ви кара да се чувствате неспокойни. Въпреки че половинката ви се държи много добре с вас, може да има някаква тайна, за която вие подозирате. Сега не е момента да премълчавате. Ако искате да поговорите – направете го, но спазвайте добрия тон.

Коментирай
Свободно време