Всичко за зодиите

Кои зодии се влюбват най-лесно?

Овните се влюбват бързо

02.09.2016г. / 18 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта, всички ние сме различни. Някои обичат пламенно, други дават трудно любовта си. Оказва се, че дали лесно или по-трудно се влюбваме, до някаква степен, зависи от това под какъв зодиакален знак сме родени. Днес  в  рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме малко любопитна информация по темата. 

Огнените знаци

Ако сте родени под знака на зодиите Овен, Лъв или Стрелец, то вие спадате към така наречените огнени знаци и определено бързо се влюбвате. Да съблазнявате за вас е лесно, особено за представителите на силния пол, но понякога твърде бързо губите интерес.

Това съвсем не означава, че лесно сменяте партньорите си, напротив. Започвате нова любовна връзка с желанието, тя да бъде щастлива и дългосрочна. Огнените знаци се радват на много ухажори и понякога е трудно да изберат точната половинка. Обичат свободата, дори в любовта. 

Въздушните знаци

Към въздушните знаци спадат зодиите Близнаци, Везни и Водолей и те определено не вярват в приказката наречена „любов от пръв поглед“. Представителите на тези зодиакални знаци са анализатори, дори в любовта. Преди да отдадат сърцето си и да споделят чувствата си, добре ще анализират него или нея.

Някои от тях дори си правят списъци, в които разделят положителните от отрицателните качества на личността, пленила сърцето им. Първоначално може да изглеждат студени и незаинтересовани, но когато се влюбят е силно и сякаш всичко около тях е розово. За въздушните знаци интелигентността е по-важна от външния вид на личността. 

Земните знаци

За Девите, Телците и Козирогът, стабилността е една от най-важните, когато става дума за любовна връзка. Ето защо, те държат на лоялността. Бавно се влюбват и понякога критичното им мислене и анализиране от партньора за всичко, им изиграва лоша шега, защото остават неразбрани или дори биват изоставяни.

Тези от вас, които сега започват взаимоотношения с представител на някои от тези зодии, трябва да знаят, че те трудно биха се променили, не са готови на компромиси, но и знаят как да получат това, което искат от половинката си.  

Свързани статии

Водните знаци

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, любовта е в кръвта ви. Често се влюбвате, но въпреки това трудно отдавате любовта си. Изисквате честност, вярност и внимание в огромно количества от любимия човек.

Ако ви наранят трудно прощавате, но не искате и извинение, ако вие сте допуснали грешката. Не обичате да си играят с вас, но самите вие, често участвате в няколко паралелни флирта. 

Снимка: istock

Коментирай