Всичко за зодиите

Как да намерите любовта според зодията?

Уважаеми Овни, за да намерите по-лесно любовта, следвайте интуицията си

09.09.2016г. / 18 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В търсенето на любовта винаги сме водени от желанията и критериите си за избор на половинка. Някой от нас с лекота намират своя любим човек, докато други правят всеки път една и съща грешка.

Оказва се, че зодиакалният знак под който сме родени, може да ни помогне или понякога да попречи в намирането на любовта. Ето как вие да привлечете любовта, според зодията, а още любопитна информация може да намерите и в рубриката ни „Всичко за зодиите“.

Овен

Уважаеми Овни, за да намерите по-лесно любовта, следвайте своята интуиция. Може да поемете командването във всяка ситуация. Овните са силни личности, които могат да поемат отговорност и е добре да бъдат директни, когато искат нещата да се развиват в тяхна полза.

Ето защо действайте, бъдете деликатни, но не и страхливи.

Телец

Искате да имате много разнообразие в личния живот, копнеете за нещо красиво в любовта. Добрите ви социални умения, както и тези за флирт ви помагат да създавате нови познанства. Твърде често мислите, че любовта сама ще ви намери и сякаш бездействате. Излезте, забавлявайте се и отворете погледа си за нова любов.

Снимка: istock

Близнаци

Вашата личност е богата, но и сложна. Лесно печелите вниманието на противоположния пол, но често допускате една и съща грешка, да се разкривате още на първа среща. Започнете бавно и уверено.

Имате цялото време да споделите повече за себе си, за вашите мисли, планове и перспективи. Бъдете интересни и някак потайни за другите. Замислете се и дали човекът, с когото се срещате заслужава вашите време и енергия.

Рак

За обаятелните Раци не е особено трудно да си намерят половинка. И въпреки това, за да се улеснят максимално е добре да не поглеждат назад в миналото. Когато срещнете нова любов може да споменете за бившата половинка, но избягвайте дългите разкази за миналото ви и хубавите ви мигове заедно.

Също така, не си поставяйте някакви нереалистични очаквания. Живейте в настоящето, зачитайте чуждите емоции и бъдете все така очарователни, това го можете най-добре.

Коментирай