Всичко за зодиите

Как да намерите любовта според зодията?

Уважаеми Овни, за да намерите по-лесно любовта, следвайте интуицията си

09.09.2016г. / 18 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв имат високо самочувствие. Те са активни, обичат да проучват обекта на техните желания. За да привлекат любовта, не бива да спират да са социални. Важно е и да се научат да се изразяват чрез действие, движение, а не само с думи.

Дева

Критичните Деви са не по-малко взискателни и при намирането на партньор. Притежават способността да впечатляват хората по много и различни начини. Докато другите мислят за бъдещето, те са в настоящето и се възползват максимално от него. Продължавайте все така да вярвате в себе си и никога не се съмнявайте в чара си.

Снимка: istock

Везни

Везните често са колебливи във взаимоотношенията с противоположния пол. Когато искате да привлечете любовта към себе си, опитайте да бъдете по-решителни, да преследвате влеченията си. Първоначално може и да не отговорят на романтичните ви желания, но може би, ако бъдете по-търпеливи, ще бъдете възнаградени. Решителност, деликатност и упоритост. Само така ще спечелите в любовта.

Скорпион

Вие сте наясно какво искате и как да го постигнете, но сякаш прекалено високото ви самочувствие ви играе лоша шега. Бъдете осъзнати, все така чаровни и интересни, но не подценявайте човека насреща.

Коментирай