Всичко за зодиите

Как да намерите любовта според зодията?

Уважаеми Овни, за да намерите по-лесно любовта, следвайте интуицията си

09.09.2016г. / 18 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стига да избягвате скучните компании, вие винаги сте в страхотна форма за пътуване, приключения и любов. Особеното за стрелците е това, че дали ще привлекат в даден момент любов към себе си или не, зависи до голяма степен от мястото и средата, в която се намират. Помислете каква е вашата и дали трябва да я промените.

Козирог

Колко често ви се случва близки или приятели да се опитват да ви намерят половинка? Сложете край на досадните сватосвания и се вземете в ръце. Не губете време в срещи, които не ви носят удоволствие. Бъдете себе си, мислете позитивно и създавайте повече социални контакти. Само така ще увеличите шанса си за нова любов.

Водолей

Дълбока и красива душа и закачливи пламъчета в очите. Трудно може да се устои на някой, който е роден под знака на зодия Водолей. Вашата общителност и позитивизъм ви помагат да бъдете заобиколени от много и все интересни личности. Вглеждайте се по-често в хората, за да не подминете любовта.

 

Свързани статии

Риби

Вашата положителна нагласа и щедрост винаги правят впечатление. За да намерите любовта, трябва да разширите своя мироглед. Когато се появи някоя интересна личност, не чакайте събитията сами да се развиват, а бъдете по-активни. Рибите понякога са твърде мълчаливи и тази им черта може да се приеме като вид незаинтересованост.

 

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати