Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 26 септември – 2 октомври 2016

Близнаци – Любовта е във въздуха!

30.09.2016г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица от месеца ще бъде вълнуваща в сектора на любовта. Венера, Слънцето и Юпитер ще помогнат на необвързаните да срещнат нова любов. От рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме любовния хороскоп за 26 септември – 2 октомври. Ето какво да очаквате.

Овен

Обвързаните представители на зодията ги очаква една красива любовна седмица. Всичко, от което се нуждаете е в ръцете ви. Любимият човек няма да спира да показва вниманието си към вас. Някои от вас ще се решат и на по-сериозна стъпка, като брак или общо съжителство. Имате подкрепата на звездите.

Телец

Когато става въпрос за любов, много ваши мечти ще се сбъднат. Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, има големи шансове тези взаимоотношения да се превърнат в красива връзка. За тези от вас, които се намират в сериозна връзка, седмицата също ще предложи много приятни любовни изненади. Възползвайте се.

Снимка:outnow.ch

Близнаци

Любовта е във въздуха! Бъдете готови да усетите романтичните вибрации тази седмица. Слънцето и Юпитер ще навлязат във вашия любовен сектор. В резултат ви очаква голям късмет в любовта и шансовете ви да срещнете нова любов са големи. Ако се намирате в сериозна връзка, любимият човек може да ви направи приятна изненада.

Рак

Венера се движи през вашия сектор на романтиката и определено ще усещате повече топлина в любовния ви живот. Ще ви се случат неща, които ще ви удовлетворят. Ако през последните седмици някои от вас са усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. В събота Венера и Нептун ще заемат добра позиция. Очаквайте повече романтика.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
a sega de ....kato si imam dvama blizna4eta?? s kakvo li da gi zaradvam ? obojavam si liubimia 4ovek, i malkoto si obi4am kato roditel , taka 4e si imam povodi da pomislia s kakvo da zaradvam pliu6kovcite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар