Всичко за зодиите

Мотивиращи мисли за всяка зодия

За повече вдъхновение

06.08.2020г. / 08 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв обичат да управляват всичко около себе си. Уверени, смели личности, които трудно могат да бъдат сломени. Ако искате да бъдете в тяхната компания или тяхна половинка в живота, не бива да се опитвате да се състезавате с постиженията си с тях или да ги засенчвате. Понякога Лъвовете забравят, че светът не е само за тях. Ето и тяхната вдъхновяваща мисъл:

„Трябва да се интересувате. Ако не се интересувате, вие не сте интересни.“ – Айрис Апфел

Кои зодии са по-склонни да забогатеят

Дева

Девите са най-големите перфекционисти в зодиака. Чувстват се длъжни да решат не само своите, но и чуждите проблеми. Вечно критикуващи, често остават неразбрани. Въпреки че на моменти изглеждат резервирани, може да разчитате на тях. Ето и тяхната вдъхновяваща мисъл:

„Пътуванията ви променят. Докато преминавате през този живот, този свят, променяте нещата съвсем леко, оставяте следа след себе си, дори и да е малка. А в замяна животът и пътуванията оставят следа във вас. През повечето време тези следи върху тялото или сърцето ви са прекрасни. Често обаче носят болка.“ – Антъни Бурдейн.

Снимка: istock

Везни

В повечето случаи родените под знака на зодия Везни са спокойни и очарователни. Твърде често обаче са колебливи и не могат да си спестяват конфликтните ситуации. Ето и една вдъхновяваща мисъл за тях:

„Вие получавате от живота това, което ви стига куражът да си поискате.“ – Опра Уинфри

5 зодии, които търсят сродната си душа

Скорпион

Най-сексуалните, страстни и амбициозните в зодиака. Скорпионите са толкова привлекателни, че трудно може да им се устои. Упоритостта и постоянството им винаги им носят печалби. С тази мисъл ще могат да поддържат положителната си нагласа всеки ден:

„Хората, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които успяват в това.“ – Стив Джобс

Коментирай
Свободно време