Всичко за зодиите

Хороскоп за октомври 2016

Успехи за Близнаците

07.10.2016г. / 13 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Октомври е, а звездите са ни подготвили много изненади. За някои представители на зодиакалните знаци, месецът ще бъде динамичен, но и успешен. Други ще трябва да внимават с финансите. Какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Овен

Ако приложите на практика умението си да изследвате и разследвате ще откриете интересни подробности. Подходящ период за осъществяване на международните ви проекти, за засилване сътрудничеството с партньори от страната и чужбина.

Пътят към успеха може да е труден, но резултатите ще си струват усилията. Вероятността да привлечете съучастници или да си осигурите финансиране е голяма. Правете онова, което можете и което обичате.

Телец

Използвайте пълноценно заложбите си. Благодарение на тях може да получите допълнителни приходи. Анализирайте битието, ежедневието си. Някои елементи трябва да промените радикално, за да се заредите с вдъхновение.

Действайте с умерено темпо, не се стресирайте излишно. Ако искате да смените работата, то запознайте се детайлно с новата оферта. Важно е да знаете точно какво искате и точно как да го постигнете и да балансирате желанията с възможностите си. Поддържайте както деловите, така и личните си отношения, но не обсъждайте плановете си.

Близнаци

Бъдете толкова старателни в работата си, колкото и в развлеченията. Предпоставките за професионален напредък и успешен бизнес са налични. Нещата ще се подреждат така, както искате и както предполагате, ако действате самостоятелно и не разчитате някой непрекъснато да довършва започнатото.

Ще създадете или подобрите бизнес-контактите си. Усилията ви не само ще бъдат забелязани, но и ще бъдат щедро възнаградени, така че действайте смело.

Снимка: iStock

Рак

Следвайте интуицията си и уважавайте емоциите на околните толкова, колкото бихте желали да уважават вашите. Енергетиката ви е стабилна, няма причини да не реализирате предварителните си планове.

Не е изключено точно в момент, в който се чувствате в безизходица, влиятелен приятел да се намеси във ваша полза. Добрите резултати ще идват без прекомерни усилия, а заедно с тях и приходите. Все пак бъдете пресметливи по отношение на финансите, не надскачайте възможностите си.

Коментирай