Всичко за зодиите

Жените от тази зодия са истински дами

Стилът им е уникален

14.10.2016г. / 17 23ч.
Михаела Лазарова
Катрин Зита-Джоунс. Снимка: Reuters

Катрин Зита-Джоунс. Снимка: Reuters

Всяка жена е специална. Но когато погледнем звездната карта и характеристиките на зодиакалните знаци, можем да откроим дами, които се отличават със своята женственост. Това са родените под знака на зодия Везни. Най-напред те са много добри комуникатори, ето защо винаги са желана компания. Притежават силна харизма и омагьосват всички около себе си, защото са просто неустоими.

Те представляват Ин и Ян, защото личността им е очарователна смесица от логично и емоционално мислене.

Жените, родени в тази зодия са истински дами. Имат красиви дълги мигли и знаят, че могат да използват силата на погледа си, за да впечатлят. Усмивката им е чаровна, устните изписани. За тях романтиката е много важна.

В любовта търсят партньор, който не само да ги разбира, но и да не забравя за малките жестове, за вниманието, от което се нуждае една жена. Когато са щастливо влюбени, жените Везни са игриви, палави, романтични. Добри партньорства могат да създадат с представители на зодия Водолей и Близнаци.

Във взаимоотношенията си с другите са големи дипломати, а когато сбъркат могат да признаят и поправят грешката си. Искрени са, така че ако не сте готови да чувате болезнената истина, просто не трябва да бъдете в близост до тях. В любовта са лоялни към половинката си.

Свързани статии

Може да разпознаете жената Везни по нейната елегантност и движения. Осанката ѝ показва женственост, самочувствие. Стилът ѝ винаги я отличава от останалите, може би затова много други се опитват да ѝ подражават. Жената Везни има добри обноски и дори в моменти на конфликти знае как да се държи като дама.

Известни жени родени под знака на тази зодия са Алиша Силвърстоун, Бриджит Бардо, Катрин Деньов, Катрин Зита-Джоунс .

Снимка: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
az ( преди 7 години )
absolutni gluposti. Edin gentlemen ili edna lady ne zavisyat ot tova kakva zodia sa, a dali imat nujnite kachestva i style. ima hora, koito stavat takiva s techenie na vremeto- pridobivat go ili puk sa se rodili taka.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )