Всичко за зодиите

Любовна астрология (първа част)

Как планетите влияят на любовта

09.11.2016г. / 17 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Когато Венера или Марс се намират в знака на Рак, родените под тази зодия стават най-милите любовници. Може да ги видите в различни сексуални образи, от подчиняващи се, до възбуждащо агресивни. Понякога идеята да бъдат изцяло в ръцете на любимия човек много им допада.

Мъжете Раци силно са привлечени към гърдите. Винаги ще ви покажат техните сексуални нужди. Сексуалният стил на Раците в леглото е успокояващ и изпълнен с много красиви емоции. Винаги прозира онази романтично-сантиментална нотка.

Лъв

Когато Венера или Марс се намират в знака на Лъв, то тези личности се нуждаят от повече фантазии и внимание. За Лъвовете е много важно любимият човек да ги величае, да ги поставя постоянно на пиедестал, особено в спалнята. Ето защо те полагат максимални усилия да бъдат много добри любовници.

Но от друга страна родените под тази зодия могат да бъдат доста ревниви и да се държат собственически с партньора и съвсем не от лоши намерения, а за да покажат силата на любовта си.

Снимка: istock

За Лъвовете е трудно да отделят любовта от секса. Дори и най-еротичните им фантазии се сливат с любовта и привързаността. Когато не са задоволени физически и емоционално, могат да бъдат раздразнителни и нетърпеливи. Ето защо винаги са открити в спалнята.

Дева

Когато Венера или Марс се намират в Дева, сексът с представителите на тази зодия се превръща във функция на тялото. Понякога могат да бъдат малко по-несигурни, що се отнася до собствената им физика. Винаги се интересуват от желанията на любимия човек и ще положат всички усилия тя или той да остане повече от доволен от секса.

Свързани статии

Девите са ненаситно любопитни за секса, но изискват от партньора да им отдаде цялото си внимание и ласки, в противен случай биха се чувствали неразбрани. Харесват воайорството и понякога обичат да се правят на недостъпни, но само защото това ги възбужда още повече.

Очаквайте и втората част на любовна астрология с останалите 6 зодиакални знака.

Коментирай
Здраве и красота