Всичко за зодиите

Любовна астрология (част втора)

Рибите са потайни, но интересни

15.11.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Движението на планетите през зодиакалните знаци силно повлиява всеки аспект от живота им. Що се отнася до любовта и секса, трябва да обърнем специално внимание на Венера и Марс. Венера е позната като планетата на любовта, желанията, взаимоотношенията. Тя може да окаже влияние върху интимните отношения, нашата привлекателност, излъчване в определен момент.

Марс носи огън, плам, страст, но понякога и малко агресия. Това е планетата, която има много силно влияние върху сексуалното желание. Какво се случва, когато някоя от тези две планети премине в някой зодиакален знак? Споделяме част втора на любовната астрология.

Везни

Когато Венера или Марс са в знака на зодия Везни, трябва да бъдете внимателни, ако не искате да ги разочаровате. Рродените под този знак лесно могат да излязат извън баланс. Въпреки това, ако усещат вашата топлина и обич ще се радвате на много приятни интимни моменти. Везните обичат да балансират и в спалнята.

Особено интересни са им секс ролевите игри. Това, което трябва да знаете за любовта между вас и представител на зодия Везни е, че държат много на честността. Що се отнася до любовната атмосфера, могат да бъдат много придирчиви. Везните са сред най-взискателните любовници. Но трябва да знаете, че те са галантни и ще се постараят максимално да ви е приятно.

Скорпион

Когато Венера или Марс са в знака на зодия Скорпион, то дълбочината в сексуалните желания се различава в изразяването, но и в двата случая има много страст. Скорпионите са любовници, които са готови на почти всичко, за да угодят на партньора си. За тях няма табута.

Снимка: istock

Някои Скорпиони обичат да упражняват контрол над половинката си. Интензивни, страстни и всепоглъщащи са в спалнята. Сексът за тях е наистина много интимно и лично преживяване. Успяват да сбъднат голяма част от сексуалните си фантазии. Рядко правят секс за една нощ. Ако си допаднат с някого в леглото, могат да поддържат дългосрочна сексуална връзка.

Стрелец

Когато Венера или Марс са в знака на зодия Стрелец, сексът по-скоро прилича на спорт. Представителите на тази зодия са директни в желанията си и следват своите нужди, без да влагат много емоции. Откровеността им често носи след себе си много забавления и нови преживявания в леглото.

Всъщност Стрелците си падат малко егоисти в секса. Секс игрите са приемливи, стига да има разнообразие в тях. Ако искате да говорите за романтика, направете го след секса. Това не означава, че преди това не бива да има, но важните разговори ги оставете за след забавленията.

Коментирай