Всичко за зодиите

Мъжът Близнаци в любовта

Не обича рутината

23.11.2016г. / 17 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Любовта и астрологията са взаимно свързани. Въпреки че се различаваме като личности, някои характеристики на зодиакалния знак, под който сме родени дават отражение в любовния ни живот. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме за мъжете Близнаци и тяхното поведение в любовта.

Когато се влюбва

Когато мъжът Близнаци се влюбва, рядко може да се предвиди колко дълго ще продължи неговото влечение. Той се нуждае от промяна, която постоянно да го вълнува и изненадва. Отдава изцяло емоциите си, романтичен е и обича да прави планове за общото бъдеще с любимата му жена.

Мъжът Близнаци се нуждае от спонтанност в любовта. Изключително нежен е, забавен, но често и с променливо настроение. Може много да даде във връзката си, но също толкова много и очаква. Обича да флиртува, но ако наистина цени партньорката си, не би стигнал до изневяра.

Мъжът Близнаци и секса

Мъжът Близнаци отдава голямо значение на секса. Неговата природа му позволява дълги години да остане в добра физическа форма, за да се радва на любовните ласки. Всеки детайл свързан с акта го интересува. Експериментатор, на моменти дори перверзен.

В дългосрочните си връзки често търпи промени по отношение на сексуалните си желания и действия, защото рутината в спалнята го плаши. Мъжът Близнаци се нуждае от движение, ето защо обича да го прави на различни места, в различни пози, а в по-бурните си години, често с различни партньори.

Мъжът Близнаци в брака

Мъжът Близнаци понякога е доста непредвидим. В даден момент може да изглежда много надежден за една дългосрочна връзка, в друг – не. В сериозни взаимоотношения рядко би оставил партньорката си, но понякога не е наясно с промените и усещането си за реалност. Когато наистина обича, любовта му е променлива, също като сезоните.

От пролетен цъфтеж и желание, до зима, в която би искал да е на разстояние. Единственият начин да се задържи в една функционална връзка е да намери партньорка, която колкото се доближава до него като личност, толкова и да се различава. Връзката с мъж Близнак изисква малко повече търпение, но би могла да бъде щастлива и пълноценна.

Свързани статии

Мъжът Близнаци и срещите

Този персонаж от зодиака не е традиционалист, което означава че може и вие да направите първата стъпка. С удоволствие би приел покана за среща, ако мястото му се струва приятно и интересно.

Ако той вече има чувства към въпросната дама, ще ѝ прави малки романтични изненади под формата на подаръци, цветя, кратки пътувания. Трудно разговорът с мъж Близнаци ще ви се стори отегчителен. Той е забавен, неговата спонтанност ще ви изненадва постоянно, а чувството му за хумор е ненадминато.

Снимка: Reuters

Коментирай
7 rate up comment 1 rate down comment
До Милена ( преди 7 години )
Като са отблъскващи, защо беше с него? Ако въпросният човек не е бил идеален за теб, то е повече от такъв за друга.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
milenko ( преди 7 години )
6 rate up comment 11 rate down comment
milena ( преди 7 години )
Това са най отблъскващите мъже от зодия Близнаци !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар