Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 12-18 декември 2016

Хармония в любовта за Близнаците

12.12.2016г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още в началото на седмицата Слънцето ще бъде в хармония с Уран. Това ще съживи чувствеността в любовния живот на много представители на зодиака. След това пълнолунието в знака на Близнаци ще помогне да споделяме повече с половинката си. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Овните ще се нуждаят от повече „подправка“ в любовта. За щастие любимият човек ще подкрепи идеите ви да експериментирате повече в секса. В петък Луната ще се премести във вашия сектор на любовта. Очаквайте един уикенд, изпълнен с романтика и приключения. Ако нямате половинка, това ще бъде идеалното време да се запознаете с някоя нова личност или да отидете на първа среща, на парти.

Телец

Финансовите въпроси ще вълнуват обвързаните представители на зодията. Може да получите неочаквани печалби или да поставите началото на нов бизнес заедно с половинката. Взаимоотношенията ви ще бъдат хармонични.

Снимка: istock

Близнаци

За тези от вас, които се намират във връзка, седмицата ще предложи повече социално разнообразие, на което ще може да се радвате заедно с половинката. Във вторник Пълнолунието във вашия знак ще ви остави емоционално отворени. Не се колебайте да изразите чувствата си към любимия човек.

Въпреки че обикновено предпочитате да обмисляте добре действията си, тази седмица ще откриете, че е много по-лесно да се постигне емоционално равновесие и определено нищо няма да ви спре да споделяте с партньора.

Рак

Някои от Раците определено няма да бъдат в настроение за романтика. В действителност ще предпочетете да си останете у дома, насаме с мислите си и да се презаредите духовно. Докато сте в уединение, помислете дали по отношение на комуникацията получавате това, от което се нуждаете. Ако осъзнаете, че ви липсва нещо, споделете това с половинката.

Коментирай