Всичко за зодиите

Цветове, които ще ви донесат щастие през 2017-а според зодията

Телците нека носят тюркоаз

29.12.2016г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка нова година идва с очакването следващите 365 дни да бъдат по-добри, да сбъднем голяма част от поставените цели, да срещнем нова любов. Освен позитивната нагласа, с която не бива да се разделяме и постоянните усилия, има някои малки неща, на които е добре да обърнем внимание, като това какви цветове ще ни донесат късмет и щастие.

В следващите редове ще видите късметлийските цветове за 2017-а година за всяка зодия. Носете ги не само в навечерието на новата година, но и през останалите дни.

Овен

Ако сте родени под този знак, трябва да знаете, че той се управлява от планетата Марс. Ето защо един от цветовете за новата 2017-а година за вас ще бъде червеният. Въпреки това, когато искате да привлечете късмета към себе си, в новогодишната нощ, както и през останалите 365 дни носете по-често розово, зелено, бяло и жълто. Носенето на червено във вторник ще привлече щастието към вас.

Телец

Знакът на Телеца се управлява от планетата на любовта – Венера. За да имате благополучие през 2017-а година, по-често добавяйте във визията си цветове като зелено, синьо, тюркоаз и бледорозово. Ако в петъците носите розов, положителните промени в живота ви няма да закъснеят.

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците са свързани с планетата Меркурий. През 2017-а носете по-често бяло, перлено, сребристо и златно, пролетно зелено. Опитайте в сряда да добавяте във визията си нещо малко в зелен цвят, за благополучие.

Рак

Родените под знака на зодия Рак се владеят от Луната. За да се радвате на хармония през новата година, носете перлено, сребристо, бледосиньо и изумруденозелено. Сините и зелени нюанси носете в понеделниците за добър старт на седмицата.

Коментирай