Всичко за зодиите

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Бонбони, бельо и...

31.01.2017г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кутия шоколадови бонбони, рози и ароматни свещи... Свети Валентин наближава, а този празник не може без бонбони, цветя и романтиката на свещите. Въпреки това останалите изненади, които ще подготвим за любимия човек, донякъде ще бъдат съобразени и със зодиакалния знак, под който той или тя са родени.

Какъв подарък да изберете според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Родените под знака на зодия Овен обичат иновациите и иновативен подарък определено би ги развълнувал. Помислете за нещо динамично, неочаквано и ориентирано към интересите на Овена. Освен дреха или аксесоар в червено, помислете за спортни принадлежности, билети за концерти, пътуване, курсове.

Телец

Телците обичат да си угаждат и да си доставят удоволствия през цялата година. Не са стиснати, много се раздават, но и обичат да получават. Помислете за някакъв подарък, който да е уникален за Телец. Може би нещо, което да гравирате. Задължително добавете свещи, шампанско, пригответе вечеря за двама и си подарете по един масаж.

Снимка: Istock

Близнаци

Поради раздвоението на личността е доста трудно да се избере подарък за Близнаците. Едно е сигурно – родените под този знак обичат социалните събития. Помислете за билети за концерти, семинар, образователен курс или нещо, което ще развие техните личностни качества.

Близнаците са романтици, затова обстановката край вас трябва да бъде напоена с романтика. Много държат на афродизиаците, затова не пропускайте да ги добавите към празничното меню.

Рак

Раците са домошари, затова започнете празника със свежи цветя, романтична закуска и любовно писмо. Поднесете им подарък, който знаете, че би имал сантиментална стойност за тях. За дамите това може да е бижу, за господата портфейл например.

Коментирай