Всичко за зодиите

Какво е детето Рак?

Чувствително, но и капризно

11.07.2019г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените под знака на зодия Рак от малки се отличават с взискателност и с необходимостта от своите родители, повече от всеки друг знак в зодиака.

Прекалената строгост при тяхното възпитание не е препоръчителна. За сметка на това биха се радвали да срещнат във ваше лице приятел, подкрепа, добър пример, с който да се гордеят, вдъхновител.

Ако очаквате бебе през лятото и то ще се роди в знака на зодия Рак или вече имате вашето малко съкровище, ето какво трябва да знаете за него.

>> 5 характерни черти на дете от зодия Рак <<

Знакът на зодия Рак е силно свързан с майката, със семейството. Малките Раци са привлечени от майчината енергия. Имат силна нужда да бъдат постоянно обгрижвани и е много вероятно и вашето дете да покаже голяма привързаност към вас.

Управлявани от променливата Луна, тези малчугани в първите си години могат да бъдат много мрачни и често да плачат. Те са нещо като емоционални консуматори и изпитват чувство на безпокойство, когато са на непознат терен.

>> 20 характерни черти на зодия Рак <<

Осигурете им кукла или плюшена играчка, която да гушкат и с която да се успокояват, когато заспиват. Понякога трудно биха допуснали до себе си непознати хора, затова подходът ви трябва да е внимателен и да действате с много търпение.

Характерно за родените под знака на тази зодия е, че те са грижовни още от ранна детска възраст. Затова помислете за подходящи играчки или дори за домашен любимец, за който детето да може да се грижи. Храненето е любимо занимание за Рака.

>> Защо жените Раци са толкова забележителни <<

Децата Раци обичат да помагат в кухнята, защото това се превръща в една забавна и различна за тях игра. Бъдете наблюдателни, защото вашето дете Рак има много таланти – да рисува, да изработва разни неща, да шие.

Детето Рак е любознателно и обича книгите, затова е добре да му създадете собствена библиотека с интересни четива, които да развиват уменията и фантазията му. За някои от тях математиката дори се превръща в хоби.

Много е важно да не насилвате детето Рак. Когато не е в настроение не настоявайте да играе с други деца.

>> Тъмната страна на Рака <<

Свързани статии

То е естествено резервирано и предпазливо. Въпреки това е важно от най-ранна детска възраст да създаде контакти с връстници, за да не се превърне в даден момент в самотен интроверт.

Спокойният и стабилен дом е важен за тяхното развитие. Децата родени под зодиакален знак не понасят високия тон и обидите. Семейните проблеми биха разклатили тяхната чувствена природа, а на по-късен етап от живота им може да им попречи и да направят правилния избор за партньор в живота.

* * *

Прочетете още:

Мъжът Рак в любовта

Как да спечелите любовта на жена зодия Рак 

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Рак

Коментирай