Всичко за зодиите

Какво е детето зодия Лъв?

Упорито и успешно

11.02.2017г. / 07 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още от мига на своята поява, то определя какво ще се случва. Детето Лъв не харесва правилата и винаги се стреми към независимост. Благодарение на родителите си може да тръгне в правилна посока и да постигне много. Какво още прави толкова специални малките представители на тази зодия?

Децата, родени под знака на зодия Лъв, обикновено са щастливи и усмихнати. Но същевременно и много темпераментни и избухливи. Тези деца обичат да играят на образователни игри, да се занимават с компютри. А когато имат свобода и креативна среда, те са наистина щастливи.

Харесват ярките цветове и приятната лека музика. Затова, ако очаквате бебе Лъв, помислете как да обзаведете детската стая, така че в нея цветовете да са балансирани, но и да има музикална играчка за релакс.

Трябва да знаете, че децата родени под този зодиакален знак имат много енергия и вечер трудно заспиват. Когато поотраснат малко помислете за някаква спортна активност, клас, който да развива техните таланти, защото в тях има много потенциал.

Бъдете готови на много забавления. Тяхната артистична природа се проявява от ранна детска възраст. Те измислят истории, въображаеми приятели, даже чудесно биха се вписали в театрална трупа. Ще забележите, че както всяко дете, така и Лъвчето има любима играчка.

Често ще иска да я взима със себе си, когато излизате, когато пътувате. Хубаво е да си вземете и домашен любимец на един по-късен етап.

Децата Лъвове са родени лидери и от малки се стремят да постигат добри резултати. Обичат да спорят, а от вас зависи да възпитате в тях маниера на добрата комуникация.

Свързани статии

Насърчавайте тяхното художествено изразяване. Лъвовете обичат да творят, да украсяват стаите, дрехите си. Те процъфтяват, когато усещат подкрепа, насърчаващи думи и действия. От друга страна ненавиждат провалите и трябва да се научат да се справят с грешките, в противен случай биха се отказали много лесно.

Учете ги да намират поука и полза в провала. Малките Лъвове обичат вниманието. И ако викат без причина, то е, защото искат да ви привлекат вниманието. Много е важно да възпитате в тях съпричастност, да помагат на своите приятелчета, братя, сестри, тъй като лъвската природа може да бъде и малко егоистична.

Коментирай
Свободно време