Всичко за зодиите

Каква ще бъде 2017-а за вас, според личната ви година?

Изчислете годината си и вижте

13.02.2017г. / 13 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лична година 5

Вашата 2017-а ще бъде управлявана от Венера. Това ще е година, в която луксът и красотата ще ви привличат като магнит. Ще харчите повече за глезотии, но ако се занимавате с бизнес ще се радвате и на повече печалби. Възможно е да започнете офис романтика.

Ако се занимавате с изкуство ще имате успехи. Новата 2017-а година е година на забавленията, така че пред вас ще се открият и такива възможности. Внимавайте как боравите с електроуреди. Тъй като ще хабите доста енергия, опитайте се да балансирате чрез йога и плуване.

Лична година 6

За вас 2017-а ще бъде подкрепена от планетата Нептун. Работата ви ще бъде приоритет. Ще получите възможност за издигане в служебната йерархия. Упоритият ви труд ще ви спечели успехи, но и врагове. В дома с любимите хора ще се чувствате спокойни.

Грижете се добре за тялото и духа си. Ако на хоризонта се появи нова любов, не бързайте да се впускате в авантюрата. Изчакайте подходящия момент.

Лична година 7

За вас доминираща планета ще бъде Сатурн. Ще имате успехи в бизнеса, ако добре планирате нещата. Няма да липсват опоненти, които ще се опитат да смачкат желанието ви за успех. Поддържайте честни взаимоотношения, бъдете коректни в сделките и успехът ще е на ваша страна. През 2017-а ще израснете духовно. Ще се радвате на хармония в любовта. Помислете за започването на подходяща диета и спортна активност.

Лична година 8

През 2017 година, Марс е планетата, която ще окаже влияние върху хората с лична година 8.

Тя ще ви зареди с жар и позитивна нагласа. Въпреки това на професионалния фронт е вероятно да получите по-малко от това, което в действителност заслужавате. Избягвайте стартирането на нов бизнес. Внимавайте и с боравенето с машини.

Тази година може да ви липсва концентрация, особено когато се налага да учите. Тези от вас, които се намират във връзка може да бъдат изправени пред конфликти с любимия човек.

Внимавайте с думите, защото това може да завърши с раздяла. Що се отнася до здравето, грижете се добре за себе си, редуцирайте теглото, пийте повече чайове. Сега е моментът да се откажете от вредните навици.

Свързани статии

Лична година 9

Вашата година ще бъде повлияна от Слънцето. Ще бъдете в състояние да постигнете успехи, ако бъдете постоянни и дръзки. Ако ви предстоят някакви изпити, то и в тази посока ще сполучите. Двойките ще се радват на разбирателство с партньора и лесно ще преминават през споровете. Любовният живот ще процъфтява.

Що се отнася до здравето, там трябва да сте по-постоянни в следването на балансираното хранене и редовната физическа активност. Това не само ще подобри вида ви, но и емоционално ще ви стабилизира.

Коментирай