Новата 2017-а се развива с динамични темпове. Днес поглеждаме към нумерологията и това какво ни очаква според личната ни година. Коя е вашата? Ако не знаете, ето как може лесно и бързо да я изчислите.

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. А сега вижте и кратката прогноза за 2017-а.

Лична година 1

През повечето време атмосферата около вас ще е положителна. Ще имате много енергия за действие. Без значение дали имате собствен бизнес или не, често ще се радвате на успехи. Ако посещавате някакви обучения, курсове или все още следвате, успехи ще постигнете и в тази посока.

Луната, която символизира пътуване ще ви предложи много запомнящи се възможности за пътуване. Но самотата някак ще ви тежи. Може би жадувате за половинка, за нещо по-сериозно във връзката си. Обърнете внимание и на здравето си, повече спортувайте и се хранете здравословно.

Лична година 2

Според нумерологията през 2017-а година Юпитер ще бъде с вас, така че се пригответе за хубави месеци. Ще имате щастие в изобилие, за разлика от 2016-а, в която не бяхте особено удовлетворени.

Лесно ще си проправите път нагоре към успеха, ще имате възможност за издигане в кариерата. Има шансове да продължите да се развивате и зад граница. Много от хората с лична година 2 ще бъдат благословени и с рожба. Избягвайте консумацията на нездравословни храни.

Снимка: istock

Лична година 3

За вас 2017-а ще бъде под влиянието на Уран. Ще имате възходи и падения. Радвайте се на подема и намерете сили да преминете през трудните периоди. Бъдете внимателни с инвестициите и не се забърквайте в конфликти. Бъдете бдителни и към хората край вас и не споделяйте много от личния си живот и идеите си.

Съсредоточете се върху личностното ви развитие. Необвързаните може да намерят нова любов, докато за тези, които са в дългогодишни връзки, може да се появят някои конфликти. Здравословната храна и леката гимнастика ще ви помогнат да преодолеете проблемите със стомаха.

Лична година 4

Хората с лична година 4 ще се радват на подкрепата на Меркурий, който от своя страна ще засили техния приток на творчески идеи. Имате шансове за развитие в йерархията, бизнеса и това може да привлече към вас чуждата завист.

Въпреки това се пазете от конфликти в офиса. Може да обмислите възможността за започване на нов бизнес. Ще се насладите на щастливи моменти в семейството, като голяма част от това щастие ще дойде от децата, ще имате повод за гордост. Ако сте самотни, любовта няма да ви забрави. Придържайте се към балансираното хранене и релаксирайте с медитация.