Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Промени за Рибите

27.03.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Някакво неразбирателство може да се появи между вас и половинката ви. Вероятно имате нова страст или искате да разширите хоризонтите на връзката ви, а той или тя сякаш няма да отговорят със същото.

Може би се страхуват от надрастване на взаимоотношенията, но това не бива да ви отказва от плановете ви. Проявете разбиране и се опитайте да поднесете идеите си така, че половинката да ги разбере.

Дева

Възможно е да има бариера между вас и половинката по отношение на интимността и това ще попречи да се наслаждавате на сексуалните удоволствия. Всичко е свързано с емоционална уязвимост и доверие.

С течение на времето това е довело до известно прекъсване на връзката. За щастие, след понеделник ще имате повече възможност да се обърнете един към друг и да възобновите близостта си.

Снимка: istock

Везни

Обвързаните представители на зодията напоследък полагат доста усилия, за да подобрят връзката си. Венера се движи ретроградно във вашия сектор на връзката от 4 март и е имало перипетии, през които сте преминали. Новолунието ще ви помогне да изчистите недоразуменията и да започнете всичко отначало.

Скорпион

Комуникацията с половинката ви ще се подобри значително тази седмица. Разговорите ще станат по-приятни. Ще осъзнаете, че тази промяна се отразява положително и на сексуалните взаимоотношения. Ще се вълнувате повече от нуждите си, ще бъдете по-ангажирани в интимните моменти. Много от вас ще вземат важни решения свързани с финанси и други въпроси.

Коментирай