Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Промени за Рибите

27.03.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

От 4 март Венера се движи ретроградно и във вашия сектор на любовта. Време е за разчистване на недоразуменията, както и на всичко останало, което не ви удовлетворява в любовния живот. Тази седмица, въпреки че Венера ще продължи да бъде ретроградна, ще имате възможност да забележите колко далеч сте стигнали в тази посока. Новолунието ще ви даде светлина в тунела.

Козирог

Необвързаните представители на зодията ги очакват интересни перспективи за запознанства. Меркурий ще навлезе с в сектора на истинската любов в петък. В резултат не само ще привличате внимание към себе си, но и комуникацията ще ви се отдава. Периодът е подходящ за първа среща, затова не пропускайте тази възможност.

Свързани статии

Водолей

Обвързаните Водолеи ще могат много по-лесно да комуникират с половинката си. Ако скоро сте започнали нова връзка, може да решите да представите новата си любов пред семейството. Някои от вас ще преминат към обсъждането на по-сериозни перспективи в любовта, като семейно съжителство, създаване на семейство.

Риби

Ретроградната Венера сякаш ви показа до каква степен бихте могли да разчитате на любимия човек. До 15 април ще имате възможност да преосмислите връзката ви, това, което не ви харесва. След това ви очаква промяна.

Коментирай