Всичко за зодиите

Как ни влияят ретроградните планети през април

Какво да очакват различните зодии

13.04.2017г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Четири големи планети ще бъдат в ретроградна фаза през месец април. Това са Венера, Сатурн, Меркурий и Плутон. За някои това ще донесе печалби, докато за други ще има загуби. Как ще се отразят тези ретроградни влияния на зодиите, вижте в следващите редове.

Овен

Ще ви бъде трудно да контролирате разходите, а приходите ще бъдат по-малко от очакваното и не е изключено кредитите да се увеличат. Въпреки това, някои дългове ще бъдат изчистени. Внимавайте с харченето и така да се каже излишните пътувания. Също така не давайте заеми през април. Венера ще окаже пряко влияние върху любовния ви живот, затова внимавайте и с флиртовете в офиса.

Телец

Пазете се от загуби и големи разходи. Вие ще сте под влиянието на Сатурн. Ще се повишат амбициите ви, очакват ви нови проекти. Преди да предприемете нещо, проверявайте го по два пъти.

Снимка: istock

Близнаци

Април ще е много добър месец за вас. Очакват ви печалби, може би повишение на заплатата. Повечето от плановете ви ще се осъществят. Ще постигнете щастие. Въпреки това ретроградният Меркурий може да намали желанието ви за комуникация. Разговаряйте само с тези, за които интуицията ви подсказва, че са интересни и приятни личности.

Рак

Изненадващи печалби могат да очакват Раците. Професионалният успех и напредък ще ви държи мотивирани. Въпреки това Меркурий ще ви предизвика. Не реагирайте емоционално и бурно и избягвайте споровете, когато Меркурий е ретрограден.

Коментирай