Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Нова любов за Близнаците

24.04.2017г. / 15 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

След петък обвързаните представители на зодията ще имат възможност да засилят духовната връзка с половинката си. Сега е подходящ момент да споделите вашите чувства, желания, да получите удовлетворение. Отдайте се на повече романтика.

Дева

Има шансове финансовото ви положение да се подобри. Повишение на нечия заплата, бонус или печалба от инвестиция, която сте направили с любимия човек. Това ще ви помогне да се успокоите, да балансирате взаимоотношенията с половинката. Споделете най-дълбоките си желания един с друг. Няма да съжалявате.

Снимка: istock

Везни

Готови сте да въведете подобрения във връзката ви. Този петък Венера ще се премести във вашия сектор на партньорствата и ще се задържи там до 6 юни. Планетата на любовта бе дълго време в ретроградна позиция и връзката ви се нуждае от значителни промени и усилия от двете страни. Любовта е във въздуха, а ако положите усилия, скоро ще видите и плодовете на вашите усилия.

Скорпион

Уважаеми скорпиони, ако сред вас има необвързани, не се учудвайте, ако се появи офис романтика между вас и колега, когото сте се опитали да пренебрегнете в последните няколко месеца. До 6 юни имате пълната подкрепа на звездите. Тези от вас, които имат половинка до себе си ще се почувстват по-сигурни във взаимоотношенията си.

Коментирай