Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8 – 14 май 2017

Романтика за Водолеите

08.05.2017г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Не така гладко ще върви любовният живот за вас, Лъвове. Събития, които не са непременно отрицателни могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим.

Опитайте се да комуникирате запазвайки добрия тон. В петък отрицателните емоции ще се разсеят и може да се насладите на повече романтика.

Дева

Меркурий ще донесе повече динамика тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Сега имате добри възможности да закрепите връзката ви. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Везни

Ако се чувствате несигурни относно финансите, възможностите си за работа, това ще бъде идеалният момент да говорите с партньора си за решенията, които трябва да вземете. Той или тя ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се отделите от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

Скорпион

Пълнолунието ще ви остави емоционално отворени и видими за противоположния пол. Докато обикновено оставяте нещо скрито за себе си, сега ще искате да разкриете повече ваши страни. Това може да ви помогне в любовния ви живот. Някои от вас ще се изкушат да похарчат повече от общите спестявания. Бъдете разумни!

Коментирай