Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8 – 14 май 2017

Романтика за Водолеите

08.05.2017г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Марс понастоящем се движи през вашия партньорски сектор, давайки възможности на вас и половинката ви да достигнете нови висоти във връзката ви. Тази седмица обаче енергията на Марс е малко трудна за управляване.

В резултат на това може да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. За щастие всичко ще се нареди в петък, благодарение на позицията на Марс спрямо Юпитер.

Козирог

Ако във връзката ви са се случили интимни проблеми, то най-вероятно ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Ще трябва да проявите повече търпение, за да изгладите недоразуменията с половинката. Ако сте необвързани посещение на клуб, семинар или някакво друго социално събитие може да отвори пред вас нови възможности да намерите любовта.

Водолей

Марс се движи през вашия сектор на романтиката, добавяйки много топлина в любовния ви живот. Тази седмица обаче тя изглежда малко разпръсната, така че ще трябва да знаете как да управлявате правилно тази енергия.

Възможно е да загубите реална преценка по въпроса. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов. Заедно с половинката ще имате възможността да се насладите на една феноменална духовна връзка.

Риби

Можете да финализирате плановете за пътуване с любимия човек. Сега сте в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Пазете се от излишни разходи. Насладете се на интимните моменти заедно.

 

Коментирай