Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8 – 14 май 2017

Романтика за Водолеите

08.05.2017г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Втората седмица на май ще се окаже силна в любовен план, но въпреки това е добре да внимаваме в действията си към любимия човек. Сега звездите ни предоставят възможността да се свържем на дълбоко емоционално ниво.

Когато става въпрос за секс, някои представители на зодиака може да останат разочаровани. Какво още ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще ви предостави повече възможност за интимност с половинката. Сега имате потенциала да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и емоционално ниво. Следвайте събитията и сърцето си, за да се случи всичко това. Ако е необходимо направете малки промени.

Телец

Това е вашата седмица за развитие на партньорствата в сектора на любовта. Пълнолунието ще помогне на вас и половинката да засилите връзката си помежду ви. Може да осъзнаете, че в много отношения вие двамата сте сила, която се гради на много любов, добра комуникация и взаимни компромиси.

Близнаци

Действията ви тази седмица може да изглеждат объркващи за шефа ви, но за щастие, любимият човек ще ги разбере. Позициите на Марс и Нептун могат да доведат до разочарование по отношение на кариерата, ето защо е добре да потърсите подкрепата и съветите на партньора ви.

Марс ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планета на просперитета и която сега е във вашия романтичен сектор. Следвайте половинката си и няма да съжалявате.

Свързани статии

Рак

Това е седмицата ви за романтика! В сряда пълнолунието ще попадне във вашия сектор на любовта. Ако скоро сте се запознали с някой специален или сте обвързани, може да осъзнаете, че сте влюбени един в друг.

Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво. Тези от вас, които са необвързани най-сетне ще отворят сърцето си за нова любов.

Коментирай