Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

Очаква ни повече романтика

04.06.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. В петък пълнолунието ще попадне във вашия любовен сектор. Ако скоро сте срещнали някого или се запознаете с нова личност, отношенията ви ще бъдат кристално ясни още от самото начало.

Честността помежду ви ще е единственият начин, който или ще ви отведе в романтични взаимоотношения, или ще трябва да продължите сами напред.

Снимка: pexels

Дева

Повече хармония в любовта може да очакват и обвързаните представители на зодия Дева, както и тези, които скоро са започнали нова връзка. Моментът е подходящ за романтично пътуване, по-дълга ваканция. С любимия човек ще се преоткриете и свържете на по-дълбоко емоционално ниво.

Симптомите на токсичната жена

Везни

Юпитер ще навлезе във вашия знак и това ще ви даде повече възможности за личностно развитие и романтика. Предстои период на възможности и растеж. Също така, ако се намирате във връзка ще усетите повече подкрепа от любимия човек, която може да бъде финансова.

Скорпион

Венера, планетата на любовта и хармонията, ще се премести във вашия партньорски сектор този вторник и ще остане там до 4 юли. В резултат на това, ако сте обвързани ще се радвате на повече любов и хармония. Ще имате желание да подхранвате връзката си. Някои от вас може да вземат и важно решение, като сключването на брак например.

Коментирай