Всичко за зодиите

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

Лъвовете няма да избягат от любовта

30.08.2017г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За Лъвовете 2017-а година досега не е от най-успешните, що се отнася до запознанствата и взаимоотношенията, но вината си е изцяло тяхна. В любовта сте твърде колебливи и може би това е добре, защото търсите човек, върху когото да се съсредоточите.

Напредък ви очаква, когато е хладно и мокро или казано накратко през есенно-зимните месеци. Следвайте вашето темпо, очаквайте успехи, а от любовта няма да можете да се измъкнете.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Дева

Девите смогнаха да постигнат завидни успехи по отношение на кариерата си. Вашите усилия бяха забелязани и трудът ви оценен. Продължавайте в същия дух за още успехи. По отношение на любовта ще трябва да направите равносметка относно любовта и човек, за когото сте направили много, но не сте получили желаното. Помислете добре какво си струва да жертвате в името на вашата връзка.

Везни

Нещо е наранило дълбоко душата ви и ще се нуждаете от време, за да премине разочарованието ви. Мислете за стъпките напред, които трябва да направите. Не искате да се разкривате пред хората и те да видят вашата емоционална уязвимост. Живеете в илюзията, че любовта е тази, която ще ви изцели, но любовта ви към хобитата ви и вашите страсти е тази, която ще ви вдигне на крака.

Скорпион

Скорпионите винаги са се отличавали с мъдрост и през 2017-а година много ваши близки отново се допитаха до вашите съвети и преценки. Имате различен поглед към света и винаги сте се скитали като вълци единаци, които следват своето темпо и се стремят да постигнат целите си.

Но към края на 2017-а година ще се срещнете с някого, който ще ви накара да искате да действате необичайно и да поемете повече рискове.

Коментирай
Здраве и красота