Всичко за зодиите

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

Лъвовете няма да избягат от любовта

30.08.2017г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Поглеждайки към календара, правим равносметка за отминалите дни от началото на годината и за това каква бе до момента 2017-а за нас.

Въпреки че за 4 месеца ни се струва, че няма какво толкова да променим или да ни се случи, звездната карта показва обратното. Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Понастоящем, родените под знака на зодия Овен се намират на кръстопът. В себе си усещате нещо, за което се колебаете. Дълбоко в сърцето си искате да се отделите от много важен за вас човек, но друга част от вас се чувства сякаш е готова да опита още веднъж. Не забравяйте да бъдете себе си и да поемете по този път, който е най-добър за вас.

Телец

Телците се чувстват неуверени относно това, което правят на този етап в живота си. И това до някаква степен е добре. Може би сте объркани, но това е, защото досега сте свикнали да бъдете абсолютно сигурни в действията си. До края на годината се опитайте да бъдете търпеливи и повярвайте, че нещата пред вас ще започнат да се разкриват, само ако не спирате да се движите напред.

Първото, което виждате на картината, разкрива личността ви

Близнаци

Месеците от началото на годината не бяха едни от най-лесните за родените под знака на зодия Близнаци. Имали сте вашите възходи и падения. Преминахте някои доста радикални промени, както за добро, така и за не толкова добро.

Направили сте много сериозен избор в живота, но не сте напълно сигурни дали той е бил правилният. Оттук до края на годината се опитайте да бъдете по-уверени във възможностите си и преценката си. Вероятността да започнете нова любовна връзка не е особено голяма.

Рак

Нека погледнем истината в очите. Досега определено 2017-а не беше вашата година. Трябваше да бъдете по-гъвкави, за да оцелеете, но има светлина в тунела и всички ваши борби ще дадат положителни резултати.

Останете верни на себе си, бъдете оптимисти, защото най-добрите неща все още предстоят. Стартът на годината не беше сполучлив, но това не означава, че краят ѝ няма да е триумфален. Есента и началото на зимата ви очакват хубави моменти.

Коментирай