Всичко за зодиите

Женски хороскоп за септември 2017

Обрати за жените родени под знака на Овен

01.09.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За разлика от господата, дамите повече се вълнуваме от зодии, астрологични прогнози. С настъпването на първия есенен месец, поглеждаме отново към звездната карта. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме с вас женски хороскоп за месец септември.

Жената Овен

Вашата водеща планета през септември – Уран, никак не променя характера си. Това означава, че няма да липсват проблеми, може да не сте достатъчно мотивирани и често ще усещате липса на енергия.

За да оцелеете през септември, трябва да си почивате повече. Също така е добре да преосмислите приоритетите си и да си зададете нови цели. Новият месец може да бъде началото на нова фаза от живота ви. Не гледайте назад, защото ви очакват обрати в съдбата.

Как да покажете любовта си към жена от зодия Овен?

Жената Телец

Жените родени под знака на зодия Телец ще бъдат повлияни от Нептун, който ще бъде в ретроградна позиция. Ще се натъкнете на много празни обещания, но на 5, 20, 24, 27 и 30 септември ще имате шанс за голям пробив във финансов план или в любовта. Венера също ще окаже благоприятно влияние върху вашия духовен свят и това ще се усети най-силно на 30.09.

Не забравяйте този ден да анализирате всичко, което ще ви се е е случило през септември. Месецът ще е подходящ и за намирането на нови източници на доходи. Премахнете всичко излишно от дома си.

Жената Близнаци

Жените от зодия Близнаци ще имат един покровител и това ще е Сатурн, който вече не е в ретроградна позиция. Те ще получат силна подкрепа от Вселената и тяхната женска енергия ще бъде много по-силна. Ще могат да намерят съмишленици и приятели, а ако все още нямат сериозна връзка е добре да не се страхуват да флиртуват, но е важно да не бързат със заключенията си за мъжете.

Възможно е първото впечатление да бъде измамно. Сатурн ще повлияе позитивно на настроението ви и дори на физическото ви състояние. Спортувайте повече, енергия за работа няма да ви липсва.

Жената Рак

Жените Раци ще се радват на подкрепата на Плутон. Неговата ретроградна фаза ще приключи на 29 септември и последните дни на този месец ще бъдат много положителни. На 8 и 9, а също и на 21 и 22 септември, също може да се радвате на положителна енергия. Важно е да положите усилия да закрепите съществуващите отношения.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )