Всичко за зодиите

Как се целуват различните зодии?

Телците например се адаптират към стила на целуване на партньора си

14.09.2017г. / 15 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Един от първите актове на интимност между двама души са целувките. Те могат да бъдат до някаква степен показател за това какво ви очаква в спалнята с този партньор. Копнеем за повече страст, когато със своите устни докосваме тези на половинката си. Оказва се, че зодиакалният знак влияе върху стила ни на целуване.

Как се целуват различните зодии?

Овен

Представителите на тази зодия влагат много страст в целувките, но понякога са малко хаотични. Те се целуват с прегръдка, напомняйки филм от старите ленти – има много движение под различни ъгли и драматично въртене на главата. Може би е добре да влагат повече финес в този интимен акт.

Телец

Телецът се адаптира към стила на целуване на партньора си. Това е знак, че той е упорит и забележителен хамелеон, когато става въпрос за целувки. Представителите на тази зодия винаги се опитват да дадат максимума на половинката си, за да ги желаят още по-силно.

Мотивиращи мисли за всяка зодия

Близнаци

Целувките на Близнаците са къси, но сладки и ще ви накарат да искате още от тях. Устните им винаги са влажни, но не мокри, перфектно разделени, а докато се целуват обичат да поглеждат от време на време половинката си. Въпреки че не се целуват продължително, една тяхна целувка ще ви накара да я помните дълго.

Рак

Целувките на Раците са нежни с лека захапка. Деликатни във всяко движение с езика, представителите на тази зодия харесват целувките и по шията, ушите. Лекото похапване има за цел да възбуди още повече партньора им.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати