Всичко за зодиите

Как се целуват различните зодии?

Телците например се адаптират към стила на целуване на партньора си

14.09.2017г. / 15 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Целувката на Лъва е като игра на котка и мишка, и вие сте мишката! Те могат да започнат от шията или друга част на тялото ви и да продължат към устните. Лъвовете променят темпото, залъгват партньора, харесва им да има игра, докато се целуват. Но понякога езикът им може да бъде твърде игрив и да имате усещането, че сте на преглед при зъболекар.

Дева

От всички зодиакални знаци, целувките на Девите е най-малко вероятно да са мръснишки. Те не са особено чувствени в този акт, не бихте могли да им помогнете това да се промени. Но внимавайте за свежестта на вашия дъх и топлината на устните ви.

10 безотказни трика, които ще ви направят майстор на целувките

Везни

Сочни, сладки целувки... Везни обичат да се целуват и могат да ви изненадат приятно. Родените под този зодиакален знак често притежават секси устни. Докато се целуват биха могли да бъдат малко по-шумни. Стенания и тежко дишане, показващи удоволствие от акта.

Скорпион

Скорпионите са поетични любовници на разврата, които са добре известни със своя страстен целуващ стил. Те не обичат да следват правила, така че очаквайте всякакви необичайни целувки. Обичат да експериментират, но внимавайте, защото еднообразието от ваша страна може да ги отегчи.

Коментирай