Всичко за зодиите

Женски хороскоп за октомври 2017

Очакват ни промени

03.10.2017г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Стрелец

Планетата на страстта Марс, ще окаже своето влияние през октомври. Той ще е енергичен, а тази енергия ще се усети и от вас. Преразгледайте себе си. Бъдете упорити, оригинални и смели. Щастието за вас е определено от Вселената. Първо мислете и след това действайте.

Жената Козирог

Плутон няма да бъде в особено благоприятна позиция за вас. От няколко страни може да имате отрицателно въздействие, затова е добре да внимавате и да се защитавате. Може дори да носите талисман за повече късмет. Ако постигате успехи, не се учудвайте на завистта към вас. Внимавайте в комуникацията, защото думите ви могат да бъдат използвани срещу вас. Бъдете скромни, кротки и постигайте целите си.

10 прости, но важни цели в живота

Жената Водолей

Интересен и продуктивен месец очаква представителките на знака Водолей. На ваше разположение ще бъдат двама „ментори“ – Уран и Нептун. Започнете месеца с положителни емоции. Важно е да идентифицирате себе си и да се насочите към тази сфера на живота, която ви привлича най-много.

Уран в знака на Овен ще ви помогне да заобиколите препятствията, докато Нептун ще ви помогне да осъществите идеите си. Ако изпитвате положителни емоции, не ги задържайте в себе си. Време е да живеете, да се наслаждавате на малките неща и на вашите успехи.

Свързани статии

Жената Риби

През октомври ваш личен асистент по всички въпроси ще бъде Плутон. Още в първите дни на месеца ще успеете да се освободите от всички тежки мисли, да си починете и да се потопите в приятни емоции.

Но от 9 октомври е възможно да се сблъскате с лични проблеми. Може да се наложи да поискате помощ. Въпреки малките недоразумения, месецът ще е благоприятен, дори може да имате и нови придобивки.

Снимки: istock

Коментирай