Всичко за зодиите

Женски хороскоп за ноември 2017

Телците да почиват повече

01.11.2017г. / 19 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената Лъв

Въпроси, свързани с финансите и семейството, ще излязат на преден план. Като истински Лъвици, вие ще бъдете активни и енергията ви ще бъде достатъчна, за да мотивирате и всички около вас. Ноември ще ви донесе цял калейдоскоп от събития. Пазете се от материални загуби. Обърнете внимание и на здравето, защото са възможни настинки и неприятни главоболия.

Благоприятни дни: 1, 8, 15, 24, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 12, 18, 26.

Жената Дева

Спокоен ще бъде ноември за вас, уважаеми Деви. Има голяма вероятност да получите предложение за брак. Личните отношения ще бъдат засилени. Любимият човек няма да спести пари и с радост ще угажда на вашите желания. През ноември настроението ви ще бъде положително, ще бъдете настроени благоприятно към случващото се около вас.

По отношение на работата, вашата инициатива ще бъде забелязана от колегите. Пазете се от настинки и помислете за прием на имуностимуланти.

Благоприятни дни: 6, 11, 16, 24, 29, 30.

Бъдете внимателни на: 5, 13, 28.

Интериорът на всяка зодия

Жената Везни

Желанието за промяна ще възникне в средата на месеца. Сякаш сте достигнали хоризонта и откривате нови перспективи пред вас. Ще имате желание да промените социалния си статус, работното място, изобщо имате нужда от вятър на промяната. Ако сте семейни, добре е да избягвате конфликтните ситуации и да не се поддавате на провокации.

Благоприятни дни: 3, 8, 11, 16, 21, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 5, 20, 28.

Жената Скорпион

През първата половина на ноември на преден план в комуникацията ще излезе вашата дързост. Ще говорите открито и ще действате по този начин, изисквайки от другите да бъдат лоялни към вас. Ситуацията ще се промени през втората половина на ноември.

Тогава ще бъдете по-пасивни, но за щастие това ще бъде само временно явление. В любовта всичко ще бъде наред. Комуникацията с близките ще ви донесе радост и хармония.

Благоприятни дни: 2, 6, 10, 16, 21, 28, 30.

Бъдете внимателни на: 3, 18, 26.

Коментирай