Всичко за зодиите

Женски хороскоп за ноември 2017

Телците да почиват повече

01.11.2017г. / 19 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената Стрелец

Хубав период за тези от вас, които искат да се придвижат напред в плановете си. Бъдете гъвкави, вслушайте се в мнението на другите. Някои от тях може да имат критичен поглед, затова анализирайте добре техните реакции и поведение. Това се отнася преди всичко за въпроси, свързани с работата и кариерата.

В личния живот месецът обещава да бъде спокоен, отношенията с партньора ще бъдат в хармония. Обърнете внимание на здравето си, хранете се здравословно и приемайте повече витамини.

Благоприятни дни: 3, 8, 11, 16, 21, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 5, 20, 28.

Жената Козирог

Добре е да обърнете повече внимание на социалния си живот и да създадете нови познанства и приятелства. Това ще ви помогне да затвърдите позициите си по отношение на работата, да повишите статуса си. Смирението, присъщо за вас, ще бъде оценено от другите и ще ви помогне в решаването на всички въпроси, които ви вълнуват.

Не вземайте прибързани решения и се пазете от влиянието на други хора. На работното място, обърнете внимание на колегите. По отношение на здравето, месецът е опасен поради изостряне на хронични заболявания.

Благоприятни дни: 6, 11, 16, 21, 24, 30.

Бъдете внимателни на: 1, 9, 22.

Жената Водолей

Амбицията ви ще е основната движеща сила на кариерното ви развитие. Ще се стремите да постигнете целите си и няма да спирате да си поставяте нови. Не обръщайте внимание на чуждото мнение – действайте, както смятате за добре. Няма да липсват критики към вас, но е добре да не им обръщате внимание. Помислете как да балансирате и да се освободите от негативните емоции.

Благоприятни дни: 1, 9, 13, 17, 21, 25, 29.

Свързани статии

Бъдете внимателни на: 3, 12, 28.

Жената Риби

Уважаеми Риби, планетата на любовта Венера, ще ви помогне да бъдете още по-привлекателни. Без да прилагате допълнителни усилия, с лекота ще привличате мъжкото внимание. Ноември ще бъде един добър месец за вас, а ако търсите нова любов, има шанс да я срещнете. Месецът е добър за закупуването на нов дом, а през втората половина може да сбъднете някои от най-големите ви мечти.

Благоприятни дни: 1, 11, 16, 21, 25, 30.

Бъдете внимателни на: 5, 14, 23.

Коментирай
Свободно време